Subscribe to RSS
banner
 • PBDNJ –...
  Bashkimi Demokratik i Minoritetit Etnik Grek ...

  PBDNJ – OMONOIA: KOMUNIKATË E JASHTËZAKONSHME SHTYPI 5 Maj 2019

  Bashkimi Demokratik i Minoritetit Etnik Grek ΟΜΟΝΟΙΑ  Partia Bashkimi Për të Drejat e Njeriut     E Diel 5 Maj 2019   KOMUNIKATË E JASHTËZAKONSHME SHTYPI   Lënda: Provokim ...
 • Kërkohet rid...
  DEKLARATË PËR MEDIA Kryetari Në vazhdim të qëndrimit ...

  Kërkohet ridimensionimi i politikave për të drejtat e minoriteteve

  DEKLARATË PËR MEDIA Kryetari Në vazhdim të qëndrimit tonë publik të shprehur në deklaratën e përbashkët  me Bashkimim Demokratik të minoritetit etnik ...
 • Kryetari i P...
  DEKLARATË PËR MEDIA Ditët e fundit Prokuroria ...

  Kryetari i PBDNJ-së Z. Vangjel Dule denoncon hetimet farsë të dhjetëra pjesëtarë të MEG për vepra terroriste

  DEKLARATË PËR MEDIA Ditët e fundit Prokuroria e Krimeve të Renda po thërret dhjetëra pjesëtarë të Minoritetit Etnik Grek në cilësinë ...
 • Takim i 5 pa...
  Krerët e 5 partive aleate të ...

  Takim i 5 partive të Qendrës së djathtë: Qeveri tranzitore, Meta të shtyjë me 6 muaj zgjedhjet vendore

  Krerët e 5 partive aleate të Partisë Demokratike, Vangjel Dule i PBDNJ , Fatmir Mediu i PR, Agron Duka i ...
 • Kryetari i P...
  Kryetari i PBDNJ-së Z. Vangjel Dule ...

  Kryetari i PBDNJ-së Z. Vangjel Dule në edicionin e lajmeve të Vizion Plus [BINTEO]

  Kryetari i PBDNJ-së Z. Vangjel Dule  në edicionin e lajmeve të Vizion Plus     https://www.youtube.com/watch?v=2FfeATlNA_w&feature=youtu.be

Opinionshow all opinion articles

Featured Category not specified
Vangjel Dule: Seanca plenare e datës 26 shkurt ishte provokim
Vangjel Dule: Seanca plenare e datës 26 shkurt ishte provokim

Seancën e djeshme në Parlament, ku u miratuan dy vendime të rëndësishme që kanë të bëjnë me strukturën e dy institucioneve të reja të drejtësisë, Këshilli i Lartë i Gjyqësorit dhe Këshilli i Lartë i Prokurorisë, kreu i PBDNJ-së Vangjel Dule e cilësoi provokative, në një kohë kur opozita protestonte jashtë parlamentit. I ftuar në

Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule, Gazeta Panorama 28.11.2015
Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule, Gazeta Panorama 28.11.2015

Dekriminalizimi i hipokrizise Vangjel Dule Gazeta Panorama 28.11.2015 Nisma ligjvënëse ” Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike” në vetvete, në kushtet e një situate të shtetit të se drejtës dhe të demokracisë funksionale do të ishte përjetuar krejt ndryshe nga si ndodhi në Kuvendin tonë te enjten e

Census 2011, Deshtim i paralajmeruar!
Census 2011, Deshtim i paralajmeruar!

Përkatesia etnike, gjuha, dhe vendi i lindjes janë përdorur, shpesh, për të shprehur identitetin dhe përkatësinë kulturore të individëve në një shoqëri, karakteristika këto që hetohen në procesin e regjistrimit të popullsisë. Lëvizjet migratore dhe martesat e kombinuara janë dy fenomene sociale, që kanë sjellë vështirësi në matjen e përkatësisë etnike. Si pasojë e këtyre

read more

Contacts and information

Social networks

Most popular categories

Buy This Theme
© 2011 Gadgetine Wordpress theme by orange-themes.com All rights reserved.