Subscribe to RSS
banner

Interviste me Vangjel Dulen – Tonight Ilva Tare

0 comments

Other articlesgo to homepage

KRYETARI I PBDNJ-SË  VANGJEL DULE  INTERVISTE NE ABC NEWS 22/02/2017

KRYETARI I PBDNJ-SË VANGJEL DULE INTERVISTE NE ABC NEWS 22/02/2017

KRYETARI I PBDNJ-SË  VANGJEL DULE  INTERVISTE NE ABC NEWS 22/02/2017  

Intervista e Kryetarit te PBDNJ-se V. Dule ne emisionin  “Zone  e Lire” te  Arian Canit

Intervista e Kryetarit te PBDNJ-se V. Dule ne emisionin “Zone e Lire” te Arian Canit

Intervista e Kryetarit te PBDNJ-se V. Dule ne emisionin “Zone e Lire” te Arian Canit          

Kryetari i PBDNJ-se z. Vangjel Dule intervistë në emisionin Top Story të gazetarit Sokol Balla [video] – 13/02/2017

Kryetari i PBDNJ-se z. Vangjel Dule intervistë në emisionin Top Story të gazetarit Sokol Balla [video] – 13/02/2017

Kryetari i PBDNJ-se z. Vangjel Dule intervistë në emisionin Top Story, të gazetarit Sokol Balla – 13/02/2017   Intervista Sokol Balla: Çfarë ndodhi realisht? Nga ajo ikje e zhurmshme e prillit të 2009 dhe pas kaq vitesh tashmë që ju i largoheni aleatit dhe mikut tuaj Edi Ramës. Vangjel Dule: Kur bëhen retrospektiva të tilla

Dule -Tahirit në Parlament: “Nëse ju toleroni keqbërësit, atëherë ne nuk kemi për t’ju toleruar juve” 02/02/2017

Dule -Tahirit në Parlament: “Nëse ju toleroni keqbërësit, atëherë ne nuk kemi për t’ju toleruar juve” 02/02/2017

Dule -Tahirit në Parlament: “Nëse ju toleroni keqbërësit, atëherë ne nuk kemi për t’ju toleruar juve” 02/02/2017

Në zgjedhjet e qershorit qytetarët duhet ti rezervojnë Rames rolin e “showman-it”- Fjala e z Dule në Parlament 22/12/2016

Në zgjedhjet e qershorit qytetarët duhet ti rezervojnë Rames rolin e “showman-it”- Fjala e z Dule në Parlament 22/12/2016

Në zgjedhjet e qershorit qytetarët duhet ti rezervojnë Rames rolin e “showman-it” Fjala e z Dule në Parlament 22/12/2016

read more

Contacts and information

Social networks

Most popular categories

Buy This Theme
© 2011 Gadgetine Wordpress theme by orange-themes.com All rights reserved.